Obrint un bloc, per fi!

0 Posted by - 24/09/2012 - reflexions

 

Els que em coneixeu ja sabeu que fa temps que volia obrir un bloc. No sabia exactament sobre què. Si sobre cultura, sobre tecnologia, tecnologia aplicada a la cultura, comunicació, com comunicar la cultura… i on quedaven els còmics, la ciència ficció, els amigurumis, el teatre, el cinema, els llibres…? Sobre tots aquests temes, a més, hi ha gent que sap molt, amb blocs excel·lents.

Així que he optat pel que m’grada: barrejar-ho tot, connectar gent i coses. Oblidar especialitats i especialistes. Obrir fronteres mentals i sectorials, buscar lligams, connectar gent.

D’aquí el nom. A qualsevol manual sobre “Com fer bé un bloc en 10 passos” trobareu que mai s’ha de posar el nom d’una marca, perquè la marca el pot reclamar i tancar-te’l. I ja veieu, tot i saber-ho… m’arrisco! El nom em fa sentir bé. Ja és prou!

Feu comentaris. Aquestes coses es fan per comunicar-se. I si la idea és connectar, quanta més comunicació millor!

2 Comments

  • Cristina 28/10/2012 - 15:37 Reply

    Molt bé!!! estava esperant el teu bloc amb moltes ganes. Segur que descobriré molt coses interessants 🙂

  • Aleix 28/10/2012 - 23:05 Reply

    Bé! I has triat bon servidor: WordPress és senzill, còmode, et permet triar categories, subcategories i etiquetes, per manenir-ho tot endreçat en calaixos, més si has de parlar de coses vàries. I per temes, clar que sí, a parlar de tot el que et motivi, que això segur que no hi falta passió.

  • Leave a reply