Compartim el que sabem?

0 Posted by - 27/10/2013 - reflexions

Captura de pantalla 2015-07-26 a les 19.00.47

Ja fa temps que amb tres amics ens anem trobant, posem sobre la taula cuestions, generalment a l’entorn de les respectives feines, i entre tots intentem trobar solucions, des de les diverses mirades creades per formacions, feines i localitzacions diferents.

Fa temps també que els vaig proposar fer una formació creuada. Cada un de nosaltres podria ensenyar als altres el que sabia en una sessió monogràfica. Sense intenció de fer de mestre, sense pressió. Però sí compartint els seus coneixements.

Un dia vaig llençar la pregunta al Facebook: es podria fer aquesta mena de transferència de coneixements? Interessava? Tenia la gent ganes d’aprendre no de grans popes i gurús sinó de gent com ells en unes sessions informals i gratuites? I a canvi, ensenyar el que ells sabien?

La resposta va ser abrumadora. La gent tenia ganes d’aprendre, curiositat, i energia per donar els seus coneixements. i Al dia següent la web estava feta i començaven a pujar cursos i més cursos. Milers de visites de gent interessada. Havia nascut el Mercadillo de Coneixements.

La setmana vinent comença la primera sessió. Allò que havia estar una conversa entre amics és ara un fòrum de transferència informal. On portarà? Tindrà continuïtat? No ho se. Espero que sí per sobre de persones i llocs.

Per ara, el que puc dir és que em fa molta il·lusió que, el que va sorgir com una pregunta al vent, com un projecte esbojarrat més, es faci real.

Benvinguts al Mercadillo!!!

 

No comments

Leave a reply